Web design & development – E-commerce

web design- ecommerce
La finalul lunii septembrie 2016 s- au procesat plati online in valoare de peste 434,2 milioane de euro, fata de 273,2 milioane de euro procesate in primele 9 luni ale anului 2015.

În primele trei semestre ale anului  2016 au fost realizate 1,1 milioane de tranzactii online prin card pe luna.

Piaţa comerţului online din România a depășit bariera de 6 miliarde de lei în 2016.

Acestea sunt doar 3 motive care te pot determina sa alegi solutia noastra de e-commerce!

Tara Proiect crează site-uri de comerț electronic, sigure și ușor de folosit, care pot fi gestionate în întregime dintr-o zonă protejată de utilizator, o zona de administrare prietenoasă, unde puteți vinde bunuri online într-un mediu sigur și atractiv pentru clienţi.

Prin funcționalitățile oferite, Tara Proiect îți transformă website-ul îmtr-un adevărat instrument de comunicare online. Solutia noastră de e-commerce respectă cele mai înalte standarde de design, branding, usabilitate si SEO, incluzând toate instrumentele necesare unei comunicari profesionale de calitate.

Solutia oferita de Tara Proiect este o platforma care permite procesarea si distribuirea continutului din multiple surse in locatii / sectiuni diverse ale site-ului. Este ușor de integrat la nivel de conținut și de aplicație în sistemul IT folosind o interfață personalizată. Astefl, veți putea administra cu ușurință toate secțiunile site-ului, oferindu-vă flexibilitate si control asupra afacerii pe care o derulati.

Ai nevoie de o estimare exacta de pret? Cere acum o ofertă personalizată!