Despre CEREP
Despre cercetare CEREP

 Centrul European de Resurse pentru Educatie Permanenta  (CEREP) este parte integrantă a Tara Proiect, societate cu răspundere limitata care iși desfășoara activitatea în conformitate cu legile naționale și internaționale, începând cu anul 2008.

CEREP este un centru de formare profesională recunoscut de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, care defășoară activități de formare profesională dedicate adulților pe întreg teritoriul României.

Principalele cursuri de formare profesională pe care le desfășoară CEREP sunt în domeniul resurselor umane, economic, turism și comerț, cu implicare în servicii complementare de consultanță și instruire profesională.

În urma absolvirii cursurilor se eliberează certificate de absolvire, respectiv, de calificare, recunoscute în țară, cu valabilitate pe tot parcursul vieții. Certificatele au antetul MENCS și MMSSF și au aplicat timbru sec de către ANC, toate documentele respectând regimul actelor de studii.

Misunea CEREP

CEREP își dorește să contribuie la dezvoltarea verticală a fiecărui individ prin deschiderea accesului către o varietate largă de meserii și oportunități profitabile de dezvoltare în plan profesional și personal.

Valorile CEREP

Onestitate și integritate

CEREP, prin personalul său specializat, utilizează un comportament adaptat la cele mai înalte standarde, caracterizat prin onestitate și corectitudine în toate aspectele muncii. Vă punem la dispoziție traineri cu studii universitare și postuniversitare, formatori autorizați ANC, cu experiență în domeniul formării profesionale a adulților, flexibili și receptivi la nevoile cursanților.

Pasiune

,,Pasiune pentru excelența serviciilor” este moto-ul de la TARA PROIECT, unitate fondatoare a CEREP, un motto inspirat de personalul firmei care este dedicat în totalitate eficienței și calității fără compromisuri, fiind motivat permanent de pasiunea de a reuși în atingerea obiectivelor propuse și de pasiunea pentru menținerea standardelor promovate de întreaga companie.

Ambiție

La CEREP, în încercarea de a răspunde oricărei provocări și oportunități, fiecare aptitudine este folosită pentru a îmbina viteza de reacție cu soluția potrivită. Oamenii din echipa CEREP reprezintă un model de urmat prin spirit de echipă, competență și creativitate si totodată, sunt permanent la curent cu noutățile legislative în domeniile în care își desfășoară activitatea.