Branding & corporate identity – Identitate vizuala

Branding & corporate identity - Identitate vizuala

Identitatea vizuală se realizează printr-un set de instrumente care urmăresc aceleași orientări, direcții, obiective stabilite pentru a crea o imagine unitară pe toate materiale care intră în contact cu mediul intern și extern al unei companii.

Acest lucru se realizează de regulă prin fonturi, palete de culori, măsurători și scheme similare.

Identitatea vizuală se constituie din toate elementele vizuale care reprezintă: logo (simbolul), materiale identitare (foi cu antet, cărți de vizită, plicuri, pliante, broșuri) website-uri, produse și ambalaje, imprimări textile(tricouri, șepci, uniforme), design interior și exterior, alte forme de comunicare (vizuală, auditivă).

Rolul identității vizuale este acela de a oferi indirect indicii în privința credibilității companiei și de a stabili un raport pozitiv cu potențialii clienți. Respectarea identitatii vizuale a unei companii reprezinta o prima etapa in construirea unui brand autentic. De aceea, definirea si comunicarea valorilor companiei este un element cheie al unei strategii de brand. Tara Proiect te va ajuta să-ți consolidezi valorile brandului astfel încat ele să fie ușor recunoscute și identificabile de către clienți.

Cere acum o ofertă personalizată!