Două training-uri în ianuarie care cresc potențialul tău și al afacerii tale!

Investește în afacerea ta începând cu tine! Tara Proiect îți oferă începând cu luna aceasta două cursuri care te vor ajuta să te dezvolți dacă te afli la inceput de drum în domeniul marketing-ului online sau dacă dorești să descoperi tehnicile SEO de aplicat la nivelul unui site web.

Inițiere în Seo a fost creat de CEREP pentru cei care vor să înțeleagă mai bine cum se indexează un site în primele pagini Google. Un trainer specializat te va sprijini în realizarea primilor pași către înțelegerea și aplicarea tehnicilor de optimizare.

Citește mai mult

Se dă startul unei noi serii din cursul de FORMATOR

Luni, 9 ianuarie 2017, la Iași, se dă startul unei noi serii din cursul de FORMATOR, cod COR 242401, acreditat ANC.

Cursul se adresează viitorilor traineri, actualilor traineri, persoanelor interesate de dezvoltarea personală, persoanelor care lucrează în PR, profesiilor liberale, profesorilor și reprezentanti ai ONG – urilor. Citește mai mult

POCU: A fost publicat spre consultare Ghidul pentru tinerii NEET

Ministerul Fondurilor Europene a lansat astăzi, 14 decembrie 2016, în consultare publică, Ghidul Solicitantului pentru apelul competitiv de proiecte „Viitor pentru tineri (II)” — Integrarea durabilă pe piața muncii a tinerilor NEET din regiunile București-Ilfov, Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Sud-Vest Oltenia”.

Citeste mai mult

POCU: S-a lansat apelul necompetitiv pentru înregistrarea la SPO a tinerilor NEETs inactivi

Ministerul Fondurilor Europene a lansat Ghidul Solicitantului condiții specifice de accesare a fondurilor „Înregistrarea la Serviciul Public de Ocupare a tinerilor NEETs inactivi”.

Citeste mai mult

POCU: Corrigendum la Ghidul Solicitantului „Școală pentru toți”!

MFE a publicat Ordinul Ministrului Fondurilor Europene nr. 2285/09.11.2016 privind modificarea Ghidului Solicitantului Condiții Specifice „Programul Școală pentru toți”, aferent Programului Operațional Capital Uman 2014-2020.

Citeste mai mult