Două training-uri în ianuarie care cresc potențialul tău și al afacerii tale!

Investește în afacerea ta începând cu tine! Tara Proiect îți oferă începând cu luna aceasta două cursuri care te vor ajuta să te dezvolți dacă te afli la inceput de drum în domeniul marketing-ului online sau dacă dorești să descoperi tehnicile SEO de aplicat la nivelul unui site web.

Inițiere în Seo a fost creat de CEREP pentru cei care vor să înțeleagă mai bine cum se indexează un site în primele pagini Google. Un trainer specializat te va sprijini în realizarea primilor pași către înțelegerea și aplicarea tehnicilor de optimizare.

Cursul de Content marketing & native advertising a fost creat pentru cei interesați de dezvoltarea bussines-ului prin marketing-ul on-line. Suținut de traineri specializați, cursul se adresează antreprenorilor, responsabililor de Social Media care doresc să-și îmbunătățească performanțele în administrarea campaniilor, freelancer-ilor care doresc să-și prezinte mai bine serviciile, celor care își caută un loc de muncă în marketing și vor să dobândească experiență în publicitate, responsabililor de PR din organizații.

Cursurile de Inițiere în Seo și Content marketing & native advertising  se vor desfășura la Iași, într-o locație ce va fi anunțată ulterior, în funcție de numărul de participanți, în două sesiuni de instruire: perioada 16 – 22 ianuarie 2017 și 23 – 29 ianuarie 2017.